Geleceğin Altın Meslekleri !

Geleceğin Altın Meslekleri içinde Mali müşavirlik ön planda  olacağı  uzmanlarca belirtilmektedir. Nedeni  ise büyüyen ekonomi de uzman muhasebeciye ihtiyaç artmaktadır.Günümüzde tüm şirketler  için uzman-işi bilen-pratik ve bilgili meslektaşa  büyük bir ihtiyaç  olduğuda bilinmektedir.

Mali müşavirlik hizmetlerinde şahış, limited ve anonim şirket sahipleri birçok alanda sunulmakta olan mali müşavirlik hizmetleri konusunda destek almak zorundadırlar. Mali müşavirlik hizmetlerinin günümüzde girmiş olduğu gelişme süreci sektörün geleceğinin pozitif bir ivme içine girmektedir. . Mali müşavirlik hizmetlerinde mali müşavirlerin mükelleflerinin sorunlarına daha farklı bir pencereden bakabilmeleri ve bu alanda  kendilerini geliştirmeleri gerekmektedir.  Mali müşavirlik çözümleri konusunda yakalanan ivmelenmenin önümüzde ki 5 yıllık süre zarfında daha da önem kazanacaktır.Geleceğin altın mesleklerin içinde görülmektedir.

Meslek  için önce 4 yıllık fakülte mezunu olmak,staj giriş sınavında başlarılı olmak ,3 yıllık staj dönemi ve staj bitirme sınavından sonra Mali Müşavirlik Belgesi alınmaktadır. Ayrıca daha sonra Sınavla Bağımsız Denetim Belgesi de alındığında Firmalarda denetim yapma yetkisi de bulunmaktadır.

Altın nesle altın meslek yakışır ve geleceğin altın meslekleri şimdiden ufukta görülmektedir.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.