sahibinden.com hayatın her anında

Emlaktan otoya, elektronikten kırtasiyeye on binlerce ürün çeşidiyle Türkiye’nin en büyük pazar yerlerinden olan sahibinden.com, yenilediği “Hizmetler” kategorisinde ustalık ve emek gerektiren işler için de vitrin oluşturdu.

Sahibinden.com açıklamasına göre şirket, ev tadilatından dekorasyona, araç servis bakımından nakliyeye kadar birçok alanda farklı hizmeti kullanıcılarıyla buluşturuyor. Sitede yer alarak hem müşteri sayısını, hem de bilinirliğini artıracak olan hizmet verenler, hemen üye olarak 2015’e kadar bu hizmetten ücretsiz faydalanma fırsatı yakalayacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen sahibinden.com İş, Servis ve Müşteri Deneyimi Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Bora Biçer, “Hizmetler” kategorisi ile tüketicilerin usta bulma alışkanlıklarını değiştirecek nitelikte bir uygulama başlattıklarını ifade etti.

Sahibinden.com olarak alıcıyla satıcıyı 14 yıldır buluşturan, Türkiye’nin en büyük ve köklü e-ticaret platformlarından birisi olduklarını belirten Biçer, şunları kaydetti:

“Kullanıcılarımıza her zaman yenilikçi ve yüksek kaliteli hizmet anlayışıyla ulaşmayı ilke edinmiş bir firmayız. Bu doğrultuda yaptığımız son yenilik ise ‘Hizmetler’ kategorimizi daha kullanışlı ve zengin hale getirmek oldu. Eskiden tanıdıklarımız aracılığı ile bulmaya çalıştığımız ustaları, artık ‘Hizmetler’ kategorisinde yer alan ustalar arasından kullanıcıların verdikleri puanları ve yorumları da görerek birçok alternatif arasından seçebiliyoruz. Sahibinden.com’dan ev ya da araba alan bir kullanıcımız artık bunlarla ilgili tüm bakım ve onarım işleri için başka adresler aramaya ihtiyaç duymayacak.”AA

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.