Türk kadını bu markayı sevdi

2010 yılında Türkiye’de ofis açan Yves Rocher’nin Türkiye Genel Müdürü Elif Berker, “Dört yıl gibi kısa bir sürede markamızı 29 ile yayarak 100 satış noktasına ulaştık” dedi.

Eylem Türk’ün Milliyet’teki haberinde 100’üncü mağazalarını Mall Of İstanbul Alışveriş Merkezi’nde açtıklarını belirten Berker, “2010 yılında yüzde 100 Fransız sermayesiyle Türkiye pazarına giren markamız geçen süre içinde elde ettiği büyümeyle Türkiye’nin 1 numaralı mono marka kozmetik mağaza zinciri olmayı başardı” diye konuştu.

“HİÇBİR ARACI YOK”

Bu gelişmeyi yüksek kalitedeki ürünleri uygun fiyatlarla tüketiciye buluşturmalarına bağlayan Berker, şöyle devam etti: “Üretimde kullanılan bitkilerin organik tarım sahalarında yetiştirilmesinden, laboratuvar araştırmalarına, üretim ve dağıtıma kadar tüm süreç hiçbir aracı olmadan gerçekleştiriliyor. Bu da ürünlerimizi en iyi fiyatlarla sunmamızı sağlıyor. Bu doğru denkleme Türk tüketicisinin cevabı da olumlu oldu. Türk kadını bu markayı sevdi.”
Elif Berker, 2015 sonunda 150 mağazaya ulaşmaşı hedeflediklerini de kaydetti.

88 ÜLKEDE FAALİYET

55 yıllık botanik uzmanlığını yoğun laboratuvar araştırmalarıyla birleştiren Yves Rocher, özellikle yüksek oranda bitkisel içeriğe sahip cilt bakım ürünleriyle öne çıkıyor. Şirket dünya genelinde 88 ülkede 4 binden fazla satış noktasıyla faaliyet gösteriyor.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.