Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi

Türkiye nin gururu  THY  ÖDÜLE doymuyor.

Türk Hava Yolları, 2014 Skytrax yolcu değerlendirme sonuçlarına göre son üç yılda olduğu gibi bu yıl da “Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” oldu.

THY açıklamasına göre, uzun menzilli uçuşlarının tamamı ve diğer dış hat uçuşlarının belli bir bölümünde Business Class yolcularına “Flying Chef”’ hizmeti sunan THY, dünya sıralamasında “En İyi Business Class İkram Servisi” ödülüne, “Turkish Airlines Lounge İstanbul”da sunduğu zengin ikram hizmetiyle de “En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu İkram” ödülüne layık görüldü.

Hampshire, Farnborough Airshow’da açıklanan ödüller, Skytrax Üst Yöneticsi Edward Plaisted tarafından Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil’e takdim edildi.

THY,  2007’de denetleme ve danışmanlık kuruluşlarından biri olan Skytrax tarafından yapılan denetlemeler sonucunda 4 yıldızlı havayolu şirketi statüsünü kazandı. Daha önce yapılan denetlemede 3 yıldız elde eden THY, havacılık sektörünün yakından takip ettiği listede, yolcu memnuniyeti ve yüksek kalite odaklı hizmet anlayışı sayesinde 4 yıldız ile önemli bir pozisyon kazandı. 4 yıldızlı havayolu şirketi unvanını hali hazırda muhafaza eden THY,  2009’da Skytrax sıralamasında Avrupa’da bulunduğu bölgenin en iyisi seçilerek “Güney Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” unvanını elde etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.