ERKEN TEŞHİS İÇİN HİLE EĞİTİMİ ŞART

Türkiye’de  HILE SUISTIMAL VE YOLSUZLUK DENETIMI konusunda uzman,profesyonel lerden oluşan ekibi ile ilk şirket olan MUHSIN BILGI DENETIM HIZMETLERİ A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı  MUHSIN BILGI 2015 yılı  HILE EĞİTİM lerine  başladıklarını ve ŞİRKETLERDE ÇALIŞAN HİLELERİ ve  İÇ DENETİM  ile  SUISTIMAL DENETIM hakkında farkındalık eğimleri düzenlenmektedir.

Bu eğitimlerin temel amacı ; Türkiye’deki işletmelere, bu kayıpları yaşamadan önce hilenin farkına varılmasını, erken tespit edilmesini ve önlenmesini sağlama konularında bilgiler sunmaktır. Eğitim Programlarında , çalışanların yapmış olduğu hileler anlatılarak, İşletmelere hile belirtilerini ve önlemlerini göstermeye çalışıyor. Ayrıca “Hile Denetimi” çalışmalarından ve örneklerinden, ilginç vakalardan örnekler verirliyor.

Programda, Türkiye’de özellikle tekstil, inşaat, eğitim, sağlık, sigorta, bankacılık ve finans, en çok hileye maruz kalan sektörler olarak sıralanıyor. En çok hile yapılan bölümler ise muhasebe, operasyon, satış-satın alma, planlama, depo ve insan kaynakları.

Denetim Şirketinin yapmış olduğu denetimlerde ki örnek olaylar ve denetim raporları hakkında bilgilerle de piyasa tecrübeleri paylaşılmaktadır.

Denetim eğitimi  www.hiledenetimhizmetleri.com web sitesinden muracaat edilmektedir.

Eğitimler şirket yöneticileirne-üst düzey yöneticilere-müdürlere-mali ve finans  ile insan kaynakları yöneticileirne ve denetçilere farkındalık açısından yüksek fayda vermektedir

Denetim eğitimi Hile denetim uzmanı MUHSİN BİLGİ tarafından verilmektedir.Eğitmen hakkında www.muhsinbilgi.com sitesinden incelenebilir.

Hayattaki başarılar  farklılıklarda gizlidir.

 

 

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.