Muhasebe Mesleğin 20.Yılında İSMMMO Belgeseli

01/03/2015 Muhasebeciler  günü ve  Muhasebe Haftası   etkinlikler  başladı.

Muhasebe Mesleğinin 20.Yılında İSMMMO Belgeseli  geçmişten geleceğe muhasebe mesleği ve emek verenler ile söyleşi şeklinde hazırlanmıştır. Muhasebe mesleği  vergi sorumlusunun  devletine olan  vergi görevinde  köprü vazifesi görmekte adeta gönüllü memur olmaktadır.

İSMMMO çalışmalarında en büyük vurguyu  kayıt dışı ekonominin ne olduğunu, nelere yol açacağını gazete yazıları, makaleler, yayınlar, toplantılar, seminerler ve raporlarla anlatmaya çalışmakta ve  pazara  katkı sağlamaktadır. Kayıt dışı ekonominin; “yolsuzluk, hırsızlık, rüşvet olduğunu, haksız rekabet ve haksız kazanç doğurduğunu, borçlanmak ve dışa bağımlılık, yüksek faiz ve enflasyon, işsizlik ve yoksulluk, adaletsiz gelir dağılımı, hukuksuzluk, eğitim ve sağlıkta fırsat eşitsizliği” yarattığına dikkat çekmektedir.

Buradan bir kez daha “vergi bilincimizi artırıp”, “vergilerimize sahip çıkmaya” katkı sağlayan  Vergi Haftası’nı ve Türkiye ekonomisinin güçlü dişlerini oluşturup dönüştüren tüm mali müşavirlerin  Muhasebe Haftası’nı  denem24 ailesi olarak kutlarız

 

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.