Sertifikalı Şirket Değerleme Uzmanları göreve Hazır

İstanbul Serbest Muhasebeciler ve Mali müşavirler Odasının  İSMMMO AKADEMI de gerçekleşen ve  konusunda uzman akademisyenlerden eğitim alarak   25   ŞİRKET DEĞERLEME UZMANI göreve hazırdır. Şirketlerin hisse değerlemesinde, şirket değerlemesinde ,şirket ayrılmasında  ve  ortak olmaya kadarki  süreçte  Raporları ile  yardımcı olacak Uzmanlar  şirketlere gerçek  değerinden işlem görmesini  sağlamaktadır.

Son yıllarda  şirketlerin kısmen veya tamamen el değiştirmesi ,şirket birleşmeleri ve şirket bölünmeleri oldukça yaygın hale  gelmiştir.Bu nedenle  şirketlerin  gerçek  değerlerinin  bilinmesi  çok önemlidir.Bunun sağlanabilmesi  için  şirket değerlemelerinin çok sağlıklı bir şekilde yapılması şarttır.

Bu eğitimi başarı ile bitiren MUHSIN BILGI  ;”  Şirket değerlemesi İçinde formüller bulunduran teknik bir konudur. Uzmanlar tarafından yapılması gerekmektedir.Şirket değerlemesi şirket sahiplerine,yeni ortaklarına ve  şirket hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlere hizmet etmektedir.”

Uzmanlar Şirket  değeri hakkında farkındalık   çalışmaları ,değeri artırıcı  ön çalışmalar   ile yüksek fayda ürettiklerini belirtmektedir.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.