Trabzonsporda neler oluyor ?Bu kulübün parası yenir mi?

Trabzonspor Başkam İbrahim Hacıosmanoğlu gazetelerde  yer alan “Bir birliği mi var?” haberimize açıklık getirdi. Hacıosmanoğlu, Divan Toplantısında Yargıtay karan ile ilgili yapmış olduğu açıklamalara da açıklık getirdi. Hacıosmanoğlu aynca, Sadri Şener hakkında açılan davayla ilgili bilgi verdi. Hacıosmanoğlu’nun açıklamalan şöyle; HAZİRUN CETVELİ YOK’ “Bu yeni bir olay değil. 5 ay önce temyize gönderdiğimiz dosya bu. Temyize dosyayı gönderen de avukat Ahmet Metin Genç. Mahkemenin verdiği karan temyize gönderirken avukatlarımız dosyayı inceledi, şu, şu eksikler var diyerek dosyayı temyize gönderdik. Hazirun cetveli olmadan mahkeme acil kararlar verdi” dedi. Trabzon Demekler İl Müdürü Salih Seyyar, “Mevzuat gereği dosyaya hangi evrakların eklenmesi gerekiyorsa hepsini ekleyip mahkemeye gönderdik” dedi.

yan avukatı aradık. Para ödenen avukatlan tanıyor musun diye.

İşleri takip eden avukat arkadaş 50 bin lira alıyor, ismi geçmeyen avukatlara 1 milyon lira ödenmiş gibi gösteriliyor.’ MÜFETTİŞLER İNCELEDİ “Herkesin bir hesabı varsa Allah’ın da hesabı var. Biz kulübün bir kuruşunu yedirmemeye çalışıyoruz. Bu kulübün parası yenir mi? Tüysüz yetimin hakkı var burada. 2013 yılının Ocak ayında Ankara’dan Demekler Masası müffettişleri gelip inceliyorlar. İş avansı olarak 4 milyon TL para var. çıkmış. Ahmet’e verilmiş, Mehmet’e verilmiş. Bu paralar da ya Sadri Şener nakit almış ya da Şahinoğlu diye çalışanın üzerinden çıkarılmış iş avansı olarak. İş avansı olarak çıktı görünüyor ancak öteki taraftan da gidere yazıp kapatmışlar. Demekler Masası diyor ki ‘Bu iş avansı olarak gösterilmez, gidere de yazılmaz.

Bunların sözleşme olarak faturaya dayalı olması lazım. Bunların hepsi Sadri Şener’e borç yazılıyor.” FATİH SAHİNOĞLU’NA anonim şirketin adına ikişer senelik sözleşme yapıyor 4 milyon liralık. Avukatlara parayı ödüyoruz biz. Sadri Şener’e borç yazıyor ya müfettişler bunu.

Avukatlara para ödendikten sonra Sadri Şener borcunu kapatıyor kulübe. Bunun 3 milyon lirasını da seçim haftasında kullanıyor. Bunlan dosyada adı geçen çalışanımız Fatih Şahinoğlu ile paylaştık.” SECİM ÖNCESİNDE YAPTILAR’ “Şahinoğlu da, ‘Paralan avans olarak vermedim. Parayı başkan burada elden aldı. Avukatın ofisine gittim sekreterinden aldım parayı, Sadri Şener’in adına TrabBaşkan Hacıosmanoğlu, kulübün bir kuruşunu kimseye yedirtmeyeceğini söyledi.

zonspor Kulübü’nün ‘LıW hesabına yatardım parayı ‘ borcuna karşılık” 9^ diye anlattı olayı.

Bu 3 milyon liralık operasyonu da seçimden önce yapıyor. Bunun hepsinin belgeleri var. Sadri Şener’e borç yazılınca avukatlarla sözleşme yapılıyor.

Avukatlara para ödeniyor. Daha sonra avukatlardan para alınıyor kulübe borcunu kapatıyor.”

¦ Yahya KARABİNA SORDUK’ “Avukatlara ödenen paralar ayn bir mevzu.

Necdet Budak ve Ata Ölçer isminde iki tane avukat adına 2008-2013 arası 5 senelik, 2011-2013 arasında 3 tane »

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.