WORLD AUDIT SYSTEM Muhasebe Denetimi TÜRKİYE ‘de

Amerika ve Avrupada ki   şirketlerde kullanılan WORLD AUDIT SYSTEM -WAS Denetim  sistemi  artık Türkiye ‘de

WAS Sistemi ile ,Şirketlerin ve işletmelerin tüm Muhasebe  kayıt sistemlerini   ve  kayıtsız ekonomisini , işletmede  bir  sistem kurularak  hatasız hesap takibi yapılmakta.

Şirketlerin   ürün ve hizmetlerinin satışından elde  ettikleri hasılat, kar ve zarar hesaplarının  doğru -gerçek tutulmasını  sağlayan ve ticari hesapların düzenli olarak kaydedilmesini sağlayan sistem olarak bilinen  WAS  DENETIM SİSTEMİ  İstanbul’da faaliyet yapan ve  MUHSİN BİLGİ DENETİM HİZMETLERİ A.Ş.(www.muhsinbilgi.com) Ünvanlı   Denetim Şirketi  ile hizmet vermektedir.  Şirketteki tüm gelir ve giderlerin en küçük ayrıntısına kadar kayıt altına alınması, kar ve zarar hesaplarının belirtilmesi muhasebe ile gerçekleşmesi ve yetkililerine  doğru sonuçlar vermektedir.

İşletmelerin bu tarz ihtiyaçlarına pratik ve kolay bir çözüm sağlayan muhasebe denetim sistemi   programı  , tüm işletmelere  verimli bir çalışma fırsatı elde ettikleri denetim sistemi türüdür. Muhasebe-Denetim  sistem programı daha çok küçük ya da orta ölçekli şirketler tarafından çok sık kullanılmakta olan bir  denetim program çeşididir.  Firmalardaki İhtiyaç ,  Şirketlerin bünyelerinde muhasebe ile ilgili profesyonel bir muhasebeci – mali müşaviri ve iç denetçi mevcut olmaması durumunda yüksek ihtiyaç olmaktadır.  Dünyada , Şirketlerin  muhasebe-mali müşavir-iç denetim departmanlarına  pratik, kolay, hızlı ve ekonomik bir  sonuç vererek  şirket yetkililerine en doğru sonucu veren sistem olarak bilinmektedir. Bu denetim programı ;şirketler – İşletmelere  kusursuz bir şekilde  denetim ve muhasebe sistemine   büyük bir kolaylık sağlamaktadır.

Bu özelliklere sahip olan  denetim sistemi   şirketlere kaliteli bir hizmet sağlamaktadır. Kurumsal firmalara yönelik, çek takip programı, fatura yazdırma programı, müşteri takip programı, stok takip programı, kasa programı ve cari hesap programlarının tümünün denetimini yaparak   doğru ve gerçekçi sonucunu vermektedir.

Şirketlerde altı aylık-yıllık süreçte denetim hizmeti ve  sistemi sunan program hakkında daha detaylı olarak  www.worldauditsystem.com sitesi   detaylı incelenebilir.

Sistem sadece  muhasebe-vergi denetimi  yanında doğru -gerçekçi  muhasebe,  ticari işlemler arasındaki suistimalleri ve hileli muhasebe kayıtlarını ve kayıt dışı denetimleri de içermektedir.

Fayda üreten ve şirketlerde muhtemel hileleri  önlemeye  yönelik çalışmaları içeren sistem  şirketler için farkındalık oluşturmaktadır.

WAS DENETİM Sistemi  süreçleri  , Farkındalık Eğitimleri  , iç kontrol  sistemlerinin kurulması,  şirket içi iç denetim kurulması , şirket check up ları yapılması,şirket içi yolsuzlukları önlemeleri gibi süreçler içermektedir.

Şirketlere,Denetim camiasına  hayırlı olsun…

 

 

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.