Çin’in lider mobil antivirüs geliştiricisi 360 Mobile Security Limited ARTIK TÜRKİYE ‘de

Son günlerde TV reklamlarında görülen  ve reklamları ile de büyük ilgi çeken  cep telefon  pazarındaki  virüs  risklerine karşı antivirüs geliştiricisi 360 mobile artık  Türkiye pazarında…

Akıllı telefon ve mobil internet pazarının yükselişini her geçen gün sürdürmekte, Türkiye’nin Avrupa’da en hızlı büyüme kaydeden ülkesi olması  ve mevcut kullanıcı sayısı nedeniyle  Çin’in lider mobil antivirüs ve performans uygulama geliştiricisi 360 Mobile Security Limited Türkiye pazarına girdi.

Akıllı telefon kullanıcıları için geliştirdiği uygulama ile dünyada 300 milyon kullanıcının ilk tercihi olan 360 Security’nin Türkiye lansmanı, şirketin üst düzey yöneticilerinin katılımı ile gerçekleşti. Bulut temelli gelişmiş antivirüs yazılımı ile akıllı telefon kullanıcılarını virüs ve hacker saldırılarına karşı koruyan 360 Security, hızlandırma, gereksiz dosya temizleme, uygulama kilitleme, kayıp telefonları bulma özellikleri ile Türkiye’de 24 milyonu aşkın Android telefonu ücretsiz koruyacak.

Türkiye’de yüzde 69’u 30 yaş altında olmak üzere yaklaşık 24 milyonu aşkın Android telefon kullanıcısı mevcut. Toplam akıllı telefon pazarının yüzde 78’ini oluşturan Android işletim sistemine sahip akıllı telefon kullanımı hızla artarken, güvenlik açıkları da her geçen gün büyüyor. Kullanıcıların güvenilir olmayan kaynaklardan temin ettikleri uygulamalar, kişisel bilgilerin çalınma oranını da artırıyor. ABD’ye göre 6,5 kat daha fazla virüs ile karşılaşılmakta.

Güvenliği artırmak için 360 Security akıllı bulut tarama özelliğine sahip dünyanın tercih edilen 360, antivirüs motorunu ve güncel veri tabanını kullanıyor. Kullanıcılarımız tek bir tuşla kötü amaçlı yazılım, virüs, trojan ve sistem hassasiyetlerini ortaya çıkarma ve koruma sürecinde en kolay yolu sunmakta .

Google Play’de ücretsiz olarak kullanıma sunduğumuz 360 Security ayrıca istenmeyen uygulamalarla bağlantılı dosyaları da tek bir dokunuşla kaldırarak, telefonun verimliliğini üst düzeye taşımakta…

Tüm kullanıcılar için hayırlı olsun

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.