SİTELERİ PROFESYONELLER YÖNETSİN ve DENETLESİN – OTURANLAR RAHAT ETSIN

Apartman-Site AVM lerde oturanların yönetim deki problemleri  profesyoneller tarafından çözülüyor Artık Eğitimli ve sertifikalı profesyonellerce yönetiliyor ve oturanlar rahat ediyor..

Anadolu da bir çok ilçelerden daha büyük sayıda insanların ikamet ettiği sitelerin yönetiminde,harcamalarında,aidat tahsilatlarında  çözüm bekleyen problemler olarak çözüm beklemektedir.Tüm bu yükümlülük ve sorumlulukları kimse üstlenmediği gibi bazı yerlerde de suistimaller ve yolsuzluklar da meydana gelmektedir.Tüm bu problemlerin çözümünde profesyoneller devreye girmekte ve objektif   kurumsal  yönetim anlayışı ile çözüm üretmekteler.

Sorunsuz ve sıkıntısız yönetim anlayışı ile ,Sitede oturanlara problemler bırakmamakta ve siteleri yönetilebilir kılmaktadır.Ek olarak İlgi ,mesai ve zaman gerektiren yönetim profesyonellerle sadece temsil halini  alarak  yönetilebilir olmaktadır.Böylece aidat almada-icrai işlemlerde –uyuşmazlıklarda komşuluk ilişkisini de zedelememiş olmaktadır.Oturanlarda rahat etmektedir.

Yapılan hizmetle site yaşanabilir hale gelmekte ve daire fiyatlarına da  olumlu etkilemektedir.Profesyonel Site yönetimleri ya danışmanlık şeklinde yada site yönetimi şeklinde yapılmaktadır.Kat malikleri tarafından genel kurul kararı ile profesyoneller devreye girmektedir.Ya çalışan şeklinde ya şirket yönetimi şeklinde.

Muhasebe kayıtlarında sistem olmakta,tahsilatlar bankadan gerçekleşmekte,giderler denetimden geçmekte ve ücretlendirmede ki ödemeler kanuni çerçevede gerçekleşerek yük olmaktan çıkmaktadır.

Uygulanan Programlar sayesinde sitede oturanlara şifre verilmekte ve aylık ve anlık şekilde  göstermekte  bu da hesap verilebilir  -açık olmayı  getirmektedir. Böylece  güven sağlanmaktadır.       Uzman Bağımsız denetiminden,mali müşavirliğe,avukattan,idareciye kadar profesyonel paket hizmet verilmektedir.

Site genel kurulunda planlanan işletme projeleri onaylatılır ve yürütme olarak profesyoneller devreye girer,Ödemeler banka yolu ile mecburi olarak tayin edilmekte,olası  ihtilaf halinde olunduğunda takip ve ibraz  edilmesi daha kolay olmaktadır.  Aidat ödemeyenlere de avukat  aracılığı ile anında takip işlemleri yapılmaktadır .Böylece süreç  otomatik şekilde takip edilmektedir.

Ortak alanlardaki dükkan-demirbaş- sosyal donatı mekanları kiralama,işletme ve ortak kullanımı sağlanmaktadır. Sözleşmeler ve  mali müşavirlik hizmetleri ile birlikte yıllık bağımsız site denetimleri ile de  yıllık faaliyetler mevzuata uygunluğu denetlenmekte ve denetim raporu  yıl sonunda ilan edilmektedir.Web siteleri-e mail-çağrı merkezleri ve dilek kutuları ile geri bildirimler alınmakta ve şikayetleri en kısa sürede giderilmekte memnuniyetler de paylaşılmaktadır.

Tüm bunlar gerçekleşirken sadece toplu paket hizmetleri site sakinleri adına profesyonel kadrolar sorunsuz şekilde gerçekleştirmektedir.Her hizmet  usül ve esaslara uygun ve ekonomik-pratik ve mevzuat çerçevesinde gerçekleşirken şeffaf ve hesap verilebilir şekilde olmaktadır.

Sonuçta siteler yönetilebilir,emlaklar değer artış olmakta ve sakinlerde rahat etmektedir.

Profesyonellerle  çalışanlar rahat etmektedir. www.muhsinbilgi.com

Muhsin Bilgi

Muhsin Bilgi

1970 yılında Sakarya - Geyve - Taraklı ya bağlı Yeniköy doğumludur. İlkokulu babasının memuriyeti sebebiyle Geyve-Eşme Köyü ilköğretimde tamamladı. Ortaokul – Lise öğrenimimi Geyve ilçesinde tamamladı. Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünü 1992 Güz Dönemi Mezun oldu. 1992-1996 Yılları arasında Serbest Muhasebeci olarak değişik firmalarda çalıştı.. 07.01.1997 Tarihinden itibaren SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİR olarak, kazandığı sertifikalar la da değişik firmalarda danışmanlık hizmetleri sunmakta olup, ortağı olduğu ve Ülkemizde Hile Yolsuzluk ve Suistimal alanında ilk şirket olan ve konusunda uzmanlardan oluşan MUHSİN BİLGİ DENETİM HİZMETLERİ A.Ş. ile de firmalar da Hile - Yolsuzluk ve Suistimal check -up , Eğitim ,Denetim çalışmaları hizmetlerini sunmaktadır... Ayrıca Kazandığı Sertifikalar olarak; 1- İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasından 2002- 2005 yıllarında aldığı BİLİRKİŞİ SERTİFİKASI 2- Ankara –Hazine Müsteşarlığından 2004 yılında aldığı SİGORTACILIK BAĞIMSIZ DENETİM SERTİFİKASI 3- Ankara TURMOB –İstanbul Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Akademi si tarafından 2010 yılında ADLİ MUHASEBE UZMANLIĞI SERTİFİKASI 4- Sermaye piyasası lisanslama Sicil ve Eğitim Kurumu tarafından 21.01.2013 Tarih ve Lisans No: 802807 olan SERMAYE PİYASASINDA BAĞIMSIZ DENETİM LİSANSI 5- T.C Kamu gözetim Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu tarfaından Tarih:27/09/2013 ve Sicil No:1984 olan BAĞIMSIZ DENETÇİ BELGESİ Uzmanlık Sertifikalarının Sahibi olup , internet web siteleri ile de Türkiye de alanında uzmanlardan oluşan ,ekibe sahip olarak , hizmet sunmaya devam etmektedir.. Sahip olduğu sertifikalarla İstanbul da değişik mahkemelerde mali bilirkişilik yapmaktadır. Bunlar ; Asliye Hukuk – Asliye Ceza Mahkemelerinde - İş Mahkemelerinde –Ticaret ve Vergi Mahkemelerinde BİLİRKİŞİ olarak görev yapmaktadır. İngilizce bilmekte olup, üç çocuk babasıdır

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.